Dünyaca ünlü damatlık markası Adimo, corona virüsü ile mücadele kapsamında maske üretimine başladı. Firmadan süreç hakkında bilgi aldık.

Mgm Tekstil, 40 yılı aşkın süredir tekstil sektöründe tecrübesi olan bir aile şirketidir.1970’li yılların başında İzmir’de küçük bir perakende dükkanı ile temelleri atılan firmamız, ikinci neslin büyümesi ve işe katılması ile 1996 yılında MGM TEKSTİL SAN.TİC.AŞ. adı altında kurulmuştur.

ADİMO Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Doğan
‘’ ADİMO bizim için kocaman bir aile demek. Babamızın bize öğrettiği değerlerin, kardeşler tarafından içselleştirilmesi ile aile kavramını tüm çalışanlarımıza ve müşterilerimize yansıttığımızı düşünüyoruz.

Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan zorlu pandemi süreci, bizlere temel değerlerin hassasiyetini ve önemini bir kez daha hatırlattı.

Firma olarak, gerek dostlarımızın, gerekse çalışanlarının sağlıklarını önemsiyoruz. Bu süreci daha sağlıklı atlatabilmeye katkımız olması adına yıkanabilir kumaştan, nefes alabileceğimiz ADİMO logolu maskeler ürettik.

ADİMO Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Doğan
‘’ ADİMO bizim için kocaman bir aile demek.

Gerek geniş yurtiçi müşteri grubumuza, gerekse yurtdışı müşterilerimize, samimi notlarla maskeleri hediye olarak ilettik. Düşünülmek elbette ki herkesi mutlu ettiğinden güzel fotoğraflarla, mesajlarla çok güzel geri dönüşler aldık.’’ dedi


ADİMO ailesi olarak hep beraber daha sağlıklı, umutlu ve güzel günlerde hep beraber olmak en önemli dileğimizdir.